Aspiranten- en pupillentoernooi korfbal

DELFT - Op zaterdag 4 september wordt voor de vijftiende maal een aspiranten- en pupillentoernooi bij onder meer Excelsior georganiseerd. Het toernooi duurt van 9.00 uur tot 12.15 uur.

Omdat het rugbyveld door de rugby zelf gebruikt zal worden en nog niet helemaal duidelijk is welke RIVM coronaregels tegen die tijd van kracht zijn, zal het toernooi op meerdere locaties worden gespeeld. De B, C en F teams zullen spelen op ons sportpark Biesland; de D zal spelen bij Valto in De Lier en de E zal spelen in Maasdijk bij Dijkvogels. Er wordt naar gestreefd om in iedere poule een vijfkamp te spelen.

Belasting
Voor het toernooi heeft Excelsior veel scheidsrechters, bardiensten en coaches nodig. Als iedereen die betrokken is bij de club en het toernooi een aantal wedstrijden fluit dan is de belasting voor de anderen minder.

Aanmeldingen
Het toernooi wordt onder meer door Excelsior georganiseerd. De verenigingen Excelsior, DES, Valto, Dijkvogels, Phoenix, Weidevogels, Nieuwerkerk en Fortuna hebben zich ingeschreven met de eigen teams. Ze zijn nog op zoek naar tegenstanders in de E (twee teams) en F categorie (één team).

Schema
De inmiddels aangemelde teams zijn terug te vinden in het schema op de website van de Delftse korfbalclub Excelsior: www.ckv-excelsior.nl.