Nu aanmelden bij Rootz Muziekschool!
Nu aanmelden bij Rootz Muziekschool! Foto:

Nu aanmelden bij Rootz Muziekschool

Ook bij Rootz Muziekschool is de zomervakantie begonnen; de lessen beginnen weer in de week van 30 augustus. De komende weken wordt hard gewerkt aan de planning voor het nieuwe seizoen. Wie in het nieuwe schoolseizoen wil starten met muziekles kan zich het beste zo snel mogelijk aanmelden!

Voor enkele instrumenten is er momenteel een wachtlijst maar met het aantrekken van nieuwe docenten wordt geprobeerd om dit per september op te lossen. Zo wordt de pianoafdeling in Delft uitgebreid met de komst van pianist Alexander Chater. En voor zangles in Pijnacker worden de lesmogelijkheden verruimd met de komst van zangdocente Merel Moelker. Ook voor o.a. drums, gitaar, basgitaar en contrabas is nog enige ruimte voor nieuwe leerlingen. 

Rootz heeft leslocaties in Delft (Phoenixstraat 66), in Pijnacker (Kerkweg 24) en in Nootdorp (Dorpsstraat 7). Je kan bij Rootz starten met een ‘kennismakingscursus’ (4 individuele lessen). Beginners en gevorderden van alle leeftijden zijn van harte welkom. Kijk op rootzmuziekschool.nl of bel 015-3694902