Afbeelding

Orkest en koor Prins Hendrik repeteren weer!

DELFT - "Eindelijk, na zo veel maanden, kunnen we weer met elkaar muziek maken! Wat is het goed om elkaar weer te zien. Hoewel we zo’n lange periode niet konden repeteren, is iedereen bij de club gebleven. Dat zegt wel wat over de saamhorigheid van onze vereniging!

Omdat de vorige locatie een vaccinatiecentrum is geworden, is er een nieuwe plek gezocht om te repeteren. Gelukkig konden we een paar meter verderop bij Kegelcentrum De Gaech terecht. De akoestiek bevalt daar prima. We hopen dit keer lang van de locatie te kunnen genieten!

Vind je het leuk om ook mee te zingen in het koor of muziek te maken in ons bijzondere orkest (combinatie van blazers en accordeons), dan kun je voortaan bij Kegelcentrum De Gaech aan de Mozartlaan vinden op de maandag- en woensdagavond. Het koor zingt voornamelijk Nederlandstalige popmuziek en het orkest licht klassiek en populaire muziek. kijk voor meer informatie op www.prinshendrikdelft.nl of op facebook prinshendrik.delft.5."

Input SCMD
jaarplan 2022

De Stichting Centrum Management Delft (SCMD) streeft naar het verbeteren van het economisch klimaat van de Delftse binnenstad en stelt ieder jaar een jaarplan op. Voorafgaand wordt de uitvraag gedaan naar de stad en zo ook nu. Welke projecten zouden moeten worden gestart die bijdragen aan de doelstellingen van de SCMD die gericht zijn op meer (terugkerende en de juiste) bezoekers, een langere verblijfsduur en een hogere tevredenheid van de bezoeker? Met uw voorstellen voor concrete projecten kan de SCMD invulling geven aan de gedeelde ambities van de belanghebbenden in de binnenstad, vertegenwoordigd in de SCMD.

Input
Graag ontvangt de SCMD uw input uiterlijk 3 augustus. U vindt het formulier op onze website (Jaarplannen - SCMD (scmdelft.nl)). U kunt de input vervolgens mailen naar: s.kooiman@scmdelft.nl.

Online agenda

Wilt u zelf een (online) activiteit toevoegen aan onze digitale agenda op onze website en de lezers op de hoogte brengen van wat er zoal te doen is in regio Delft? Ga dan naar www.delftopzondag.nl/activiteit en meld uw agendapunt aan in één van de categorieën!