VVV Delta open voor volleyballiefhebbers

DELFT / DEN HOORN - Nu heel Nederland weer open gaat, zijn ze zich ook bij VVV Delta aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen.

"VVV Delta is de volleybalvereniging voor Delft en Den Hoorn. Jong en oud volleybalt er! Een verenging waar sportiviteit en gezelligheid voorop staat. Het seizoen begint in september maar wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen. Dit houdt in dat er op maandag trainingen in de zaal en op alle dagen trainingen op de beachvelden zijn, op alle niveaus. Het niveau maakt niet uit, beginner of ervaren, bij ons is er plek voor iedereen. Meetrainen kan per direct maar de selectie/indelingstrainingen zijn op maandag 21, 28 juni en 5 juli. In verband met alle coronaregels is het gewenst om je vooraf even aan te melden bij TC@VVVDelta.nl. Hier kan je ook terecht voor vragen.

Jeugd
Ook voor de jeugd zijn er veel mogelijkheden. Bij de jeugd worden naast de trainingen en de wedstrijden, leuke activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie. Gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt, kan altijd, stuur gerust een mail naar jeugdcomissie@VVVDelta.nl.

Recreanten
VVV Delta heeft ook een recreantenafdeling. Wil je geen competitie spelen dan kan je ook alleen trainend lid worden, dan kan je komen wanneer het je zelf het beste uitkomt. Wil je hier meer van weten dan kan je terecht bij recreantencommissie@vvvdelta.nl."

Meer informatie is te vinden op www.vvvdelta.nl.