YourMic is dé online competitie voor muzikale jongeren met ambitie

DELFT - YourMic is een online competitie van stichting CANIDREAM voor jongeren tussen de 12 en 27 die hun rap- en zangtalenten naar de next level willen tillen. Een professionele jury selecteert de beste 16 uit alle inzendingen - de 'Chosen16'- die mee mogen doen aan de knock-out fase. YourMic helpt talenten om meer zichtbaar te worden en op te vallen in een zee aan artiesten.

Hoe werkt het?
Ga naar www.yourmic.nl en download de beat die je het tofst vindt. Zit er niks tussen voor jou? Geen probleem, gebruik dan gewoon je eigen beat. Maak vervolgens een duidelijke videoclip waarop je jouw skills laat zien en post die op je Instagram-account! Vergeet niet de hashtag #yourmicnl toe te voegen zodat ze je inzending kunnen vinden. De Chosen16 doorlopen een spannende afvalrace van vier weken met workshops, tips & tricks, feedback van professionals en toffe prijzen. Elke week gaan de beste deelnemers door tot er twee deelnemers overblijven tijdens de finale. De finale vindt plaats op een nog niet te verklappen locatie die via livestream zal worden uitgezonden. Een jury bepaalt wie de winnaar is en wegloopt met de hoofdprijs: een videoclip ter waarde van 1000 euro!

Wanneer?
YourMic is inmiddels van start. Tot 9 juni worden de Instagram-posts met de hashtag #yourmicnl bekeken, waarna op 13 juni de Chosen16 bekend worden gemaakt. Op 11 juli vindt de finale plaats.

CANIDREAM
YourMic wordt georganiseerd door stichting CANIDREAM en partners Stichting Aight, Skillz Foundation. CANIDREAM is een sociaal-culturele non-profit instelling en heeft als doel om met behulp van sport, cultuur en techniek het zelfvertrouwen, de zelfexpressie en de zelfredzaamheid van jongeren in de kwetsbare tienerjaren te vergroten. Via hun talentontwikkelingsprogramma’s en participatieve kunstprojecten, bereiden ze jongeren voor op hun toekomst. Ze gebruiken hiervoor hun interventiemethodiek die bestaat uit het inzetten van rolmodellen, het bijbrengen van 21e-eeuwse vaardigheden en het dienstbaar zijn aan de maatschappij. Wij vergroten hiermee de sociabiliteit, de toekomstbestendigheid en de bewustwording van het eigen gedrag onder jongeren.

Bijeenkomst voor mantelzorgers

DELFT - Op dinsdag 1 juni van 10.00 uur tot 11.00 uur organiseert LaPorta Vitale Thuiszorg een bijeenkomst voor mantelzogers die zorgen voor een dierbare met dementie. Vragen die aan bod komen: hoe houd ik het zorgen vol en welke vormen van ondersteuning zijn er mogelijk? Met veel praktische tips. De bijeenkomst is gratis. Kluizenaarsbocht 6. Aanmelden via e-mail: vitaal@laportavitale.nl