Gemeenteraad wil in gesprek met jongeren

PIJNACKER - Jongeren tussen 12 en 20 jaar kunnen zich nog tot en met komende vrijdag aanmelden voor een ontmoeting op dinsdag 18 mei met de gemeenteraadsleden van Pijnacker-Nootdorp. Deze bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur.

Jongeren tot 18 jaar kunnen nog niet actief meedoen in de politiek, terwijl ook zij leven in een moeilijke tijd. De gemeenteraad wil graag dat jouw stem wordt gehoord. Daarom wil zij graag in gesprek met jongeren. "Praat met ons mee, want ook jouw mening telt!"

Vragen
"Allereerst willen we graag weten hoe het met je gaat in coronatijd. We zijn benieuwd naar wat je bezighoudt, waar jij je zorgen of boos over maakt of goed vindt gaan. Een andere vraag is wat je vindt van onze voorzieningen. Denk aan sportclubs, winkels, hangplekken, scholen en stageplekken."

In gesprek
"Wij hopen dat de coronamaatregelen dan versoepeld zijn. Als dat zo is, dan vindt het gesprek plaats in de Raadzaal van het bestuurscentrum aan de Emmastraat 165 in Pijnacker. Kan dat nog niet, dan vindt het gesprek plaats via Teams." Doe mee en meld je aan via griffie@pijnacker-nootdorp.nl.