Klimaatbingo Delft

DELFT - 015 Duurzaam organiseert in samenwerking met De Papaver, de Rabobank, Reinier de Graaf Ziekenhuis en het Science Center de komende maand een klimaatbingo. Het betreft een fotobingospel over het klimaat en loopt van t/m vrijdag 15 juni. Er vallen toffe prijzen te winnen (o.a. een Lego windmolen en ook nog andere prijzen).

Maak drie foto’s van hoe jij bijdraagt aan verduurzaming. De leukste, beste en opmerkelijkste foto’s maken kans op één van de weekprijzen en bovendien op de hoofdprijzen die op 15 juni worden uitgereikt. Waar bespaar jij energie in huis? Maak een foto van hoe jij in huis afval scheidt. Waar wek jij jullie eigen benodigde energie op? Iedereen draagt op zijn manier bij aan een duurzame toekomst. Inspireer anderen met hoe zij dat kunnen doen en deel dat via een originele foto. Doel is om inwoners en belanghebbenden meer te betrekken bij de energietransitie. Dus hoe we de komende jaren de overstap gaan maken van fossiele brandstoffen, zoals aardgas en steenkool naar duurzame, schone energiebronnen zoals zon en wind. Een complexe opgave waar de we ook kinderen en jongeren bij willen betrekken. Het gaat tenslotte over hun toekomst. Wil je meedoen aan de bingo, kijk dan op www.015duurzaam.nl. Meld je aan op de website van 015Duurzaam voor de wekelijkse prijsuitreikingen en voor het adres waar je de foto’s kunt indienen. De vakkundige en onafhankelijke jury kiest de mooiste en meest originele inzendingen.

Pinksteren in Leeuw&stein Delft

DELFT – Woonboulevard Leeuw&stein is geopend op 2e Pinksterdag! Alles voor in huis, in de keuken of in de tuin vind je in de winkels van Leeuw&stein.

Om de bezoekers van Leeuw&stein op 2e Pinksterdag eens extra in het zonnetje te zetten, maken ze tevens kans op mooie prijzen. Op maandag 24 mei mei rijdt er namelijk een mobiele kluis rond, die je op vertoon van een kassabon van je aangekochte producten in de winkels van Leeuw&stein mag proberen te openen! Gaat de kluis open, ontvang je mooie prijzen van de ondernemers. Op maandag 24 mei zijn de winkels open van 10:00 uur tot 17:00 uur