Sneltesten op Rotterdam The Hague Airport

Voor bestemmingen waarvoor een antigeen-sneltest is vereist, is als service aan u op Rotterdam The Hague Airport (RTHA) een testlocatie van Corporate Travel Clinic (CTC) geopend waar u op de dag van uw vlucht een antigeen-sneltest af kunt laten nemen.

Binnen 30 minuten na afname ontvangt u de uitslag. U vindt de testlocatie na binnenkomst van de luchthaven aan de rechterkant. De testlocatie is 2.5 uur voordat de desbetreffende vlucht vertrekt geopend. Tevens is er de mogelijkheid om twee dagen voor uw vertrek op het hoofdkantoor van CTC een PCR-test af te nemen. De uitslag hiervan ontvangt u binnen 24 uur.
De kosten voor een antigeen-sneltest inclusief certificaat bedragen 59,50 euro. Voor gezinnen vanaf drie personen geldt een korting van 10%. Daarnaast biedt CTC u ook de mogelijkheid een travelkit aan te schaffen. Deze bestaat uit een mondmasker, handendesinfectie, een paar handschoenen en een thermometer. De prijs hiervan bedraagt 19,95 euro exclusief BTW. Ook hier geldt voor gezinnen een korting van 10%.
Afhankelijk van uw bestemming moet u een negatief COVID-19-testresultaat kunnen overhandigen voordat u mag vliegen. Sommige bestemmingen maken onderscheid tussen een PCR-test en een antigeen-sneltest. Controleer goed welke COVID-19-test en eventueel andere inreisvereisten nodig zijn voordat u aan boord van uw vlucht gaat. Per land kan dit heel erg verschillen. Vooralsnog is de antigeen-sneltest enkel mogelijk voor vluchten naar Italiƫ.