De Grote Oranje Brouwplein Pubquiz

DELFT- Dinsdag 27 april is het weer koningsdag in Delft. Helaas gooit corona ook dit jaar weer roet in het eten en kan er geen normale Koningsdag met kraampjes en feesten plaatsvinden. Hierdoor zijn er digitale initiatieven opgedoken, waar je onder het genot van een ongezonde hoeveelheid tompoezen en een lekker drankje van kan genieten. Zo ook op het plein van de Oude Jan en het Brouwhuis in het centrum van Delft.

Het Event
De twee cafés organiseren op koningsnacht een groot online event. Hierin zal een lokale samenwerking plaatsvinden met het muzikale entertainment van Paul Frank and Friends, een Pubquiz van lokaal bekend quizmaster Chris Piquillet en een liveset van Dj Layon Nais. Dit alles zal samen komen in 'De Grote Oranje Brouwplein Pubquiz'. Er vallen bij deze quiz prijzen te winnen.

Info
Het zal plaatsvinden op maandag 26 april om 19.30 uur via de website van Delfts Brouwhuis (Delftsbrouwhuis.nl). Daar kun je ook meer informatie vinden over de inschrijving en het meedoen aan de quiz. Je kunt ook verzoeknummers aanvragen bij DJ Layon Nais, van de aangevraagde nummers zal hij die avond een set samen stellen.