Het is goed te zien als Monika aan het werk is geweest. (Foto: PR)
Het is goed te zien als Monika aan het werk is geweest. (Foto: PR) Foto:

Monika is een opruimcoach met waardering voor spullen

DELFT - Heb je moeite om je huis opgeruimd te krijgen en/of te houden? Opruimcoach Monika de Vreede helpt je graag weer structuur en overzicht te krijgen!

“Wat is je passie?” Die vraag zette Monika de Vreede aan het denken. Op zich was ze tevreden met haar leven; een fijn gezin, tennis en een leuke baan als programmacoördinator. Al denkend ontdekte ze dat ze meer wilde; “Ik wil graag mensen Motiveren en helpen om Orde, Overzicht en Structuur te krijgen.
Vier letters die samen haar krachtwoord en bedrijfsnaam vormen: MOOS Opruimcoach. “Moos is ook mijn bijnaam al vanaf de basisschool. Mooi dat het zo ook weer bij me blijkt te passen.”

Opgeruimd
Monika is een 'opgeruimd' type, en niet alleen qua stemming: “Toen ik in het Wijkcentrum werkte kreeg ik al complimenten over hoe ik de kantoorruimtes netjes en de materiaalkasten gestructureerd hield”, herinnert zij zich. Die kennis en ervaring zet zij nu graag in voor anderen: “Ik weet uit ervaring dat een opgeruimd huis een fijn gevoel kan geven. Het brengt structuur en rust in je hoofd.”
Monika kan je begeleiden als je je afvraagt hoe je je keuken, kledingkast en speelgoedkast overzichtelijker krijgt, of als je je huis wat 'strakker' wilt krijgen als je het bijvoorbeeld wilt gaan verkopen. “Maar ook als je een overvloed aan spullen hebt die je niet kwijt kunt, of een verzamelaar bent die moeite heeft om afstand van spullen te doen, kan ik je helpen.” Monika doet dat op haar eigen manier: “Mijn klanten zeggen dat ze de rustige manier waarop ik werk en dat ik met waardering naar spullen kijk prettig vinden. Dat geeft hen vertrouwen.”

Weten wat Monika voor jou kan betekenen? Neem contact met haar op via email:
moosopruimcoach@gmail.com.