Voetbaldagen bij DHC

DELFT - Vier dagen kennismaken, vier dagen voetbal, vier dagen plezier en vier dagen leren. Ook dit jaar organiseert DHC weer de voetbaldagen, voor alle DHC-leden en alle jongens en meiden die willen kennismaken met de club.

De aftrap van de voetbaldagen vindt plaats op maandag 5 april, dus op tweede paasdag, van 11.00 uur tot 14.00 uur. Vervolgens kun je komen voetballen op woensdag 7 april van 14.00 uur tot 16.30 uur, zaterdag 10 april van 11.00 uur tot 13.30 uur en op zaterdag 17 april van 11.00 uur tot 14.00 uur. De voetbaldagen vinden plaats bij DHC Stadion de Bras aan de Sportring 2 in Delft. De DHC voetbaldagen worden mede mogelijk gemaakt in samenwerking met de aan DHC gelieerde voetbalpartners.

Meedoen?
Wil jij ook meedoen, dan kan je een mailtje sturen naar ledenadministratie@dhc-voetbal.nl. Vermeld jouw naam, geboortedatum en eventueel de club en het team waar je momenteel al voetbalt indien dit het geval is. DHC-leden hoeven zich niet apart in te schrijven, die komen sowieso allemaal meevoetballen tijdens deze dagen.

Leuke dag
DHC gaat ervan uit dat je alle dagen aanwezig bent. Zorg dat je je voetbalschoenen bij je hebt en een lekker lunchpakketje om de middag mee door te komen. Het team van DHC zorg ervoor dat je wat te drinken krijgt in de pauze én uiteraard dat jij een superleuke dag beleeft bij de club!