Marco Bosch van Gedenkstenenopmaat.nl
Marco Bosch van Gedenkstenenopmaat.nl Foto:

Gedenkstenenopmaat.nl biedt snelle levering

NOOTDORP – Het uitzoeken van een gedenksteen of grafmonument is iets waar u de tijd voor neemt. Het geeft immers betekenis aan de laatste rustplaats en houdt de nagedachtenis levend. Gedenkstenenopmaat.nl helpt graag bij het maken van een goede keuze.

Gedenkstenenopmaat.nl verzorgt complete grafmonumenten en gedenkstenen. "Dat doen we voor mensen met een klein budget, maar ook voor degenen die meer willen en kunnen besteden", vertelt Marco Bosch. "Uit ervaring weten wij dat het niet voor iedereen even makkelijk is om keuzes te maken en dus helpen wij u graag op een persoonlijke manier op weg bij het kiezen van een passende gedenksteen of grafmonument." Alle gedenkstenen en grafmonumenten worden met veel zorg gemaakt. "Dit geldt zowel voor de voorgeselecteerde modellen op onze website en in onze showroom, als voor de gedenkstenen en grafmonumenten die wij op maat maken. Kiest u voor een gedenksteen of grafmonument op maat, dan nodig Marco u graag uit in de winkel om uw ideeën en persoonlijke wensen te bespreken.

Snelle levering
Veel mensen weten Gedenkstenenopmaat.nl al te vinden. "Ondanks de aanhoudende drukte, kunnen wij de gedenkstenen snel leveren. Waar het bij de meeste bedrijven tot zestien weken kan duren, leveren wij ondanks corona nog steeds binnen acht weken."

Thuis bij RODI
Eerder heeft RODI Media ZH de ruiten van de winkel aan de Dorpsstraat 50 in Nootdorp van letters en een logo voorzien. "Daar waren wij blij mee, en daarom hebben wij nu wederom aangeklopt bij RODI om onze bus te laten bestickeren. Mooie reclame voor ons bedrijf, want we vallen op de weg nu zeker op."