Edwin Daniëls en Marco Bontenbal
Edwin Daniëls en Marco Bontenbal Foto:

No Nonsens Beveiliging voelt zich thuis bij RODI!

NAALDWIJK - No Nonsens Beveiliging is specialist als het gaat om alarmsystemen, camerasystemen en intercomsystemen. Het beveiligingsbedrijf is onafhankelijk, waardoor zij klanten kunnen voorzien van marktleidende merken zoals Ajax, Jablotron, Hikvision, Safire, Dahua en Comelit.

No Nonsens Beveiliging is in 2013 opgericht door de neven Marco Bontenbal en Edwin Daniëls. "Wij wilden samenwerken, omdat wij van mening zijn dat onze achtergronden een goede combinatie zijn voor het leveren en installeren van beveiligingsproducten", vertelt Edwin. "Marco heeft een elektronica-achtergrond en is werkzaam geweest als slotenmaker en alarminstallateur. Ikzelf kom uit de ICT-branche en ben al 25 jaar zelfstandig ondernemer." Voor Marco en Edwin staat kwaliteit voorop. "Dat geldt voor de producten én de service die we leveren." Wij verdiepen ons d.m.v. trainingen in nieuwe producten zoals intercom, toegangscontrole, desinfectie apparatuur, gps-trackers enz. om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren . Onze VEB-erkende monteurs installeren de producten en kunnen ze aansluiten op de beste meldkamers." Nazorg staat daarbij ook hoog in het vaandel. "Dit realiseren wij via onze eigen technische dienst en op maat gemaakte service- en onderhoudscontracten. Is er geen standaard oplossing dan leveren wij samen met onze leveranciers maatwerk voor de klant."

Bestickering
Bij een professioneel bedrijf hoort een sterke uitstraling, ook op de weg. Daaraan mag RODI Media zh een steentje bijdragen. "Voor de tweede keer hebben wij een serie auto's bij RODI laten bestickeren. Het team heeft in goed overleg met ons een ontwerp gemaakt dat aan onze wensen voldoet. De bestickering is top gedaan!" www.nnbeveiliging.nl