Stefanos, Els, Corné, Yvonne en de rest van het team staan voor u klaar
Stefanos, Els, Corné, Yvonne en de rest van het team staan voor u klaar Foto:

Private shopping bij Van Kapel

DELFT - Wilt u de winkel van Van Kapel even helemaal voor uzelf? Reserveer online of telefonisch uw tijdslot voor een demo of advies.

Van Kapel is een speciaalzaak in elektrotechniek. In de winkel vindt u de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van televisie. Als premiumdealer heeft Van Kapel alle Bose en Loewe audio- en videoapparatuur opgesteld om aan u te demonstreren. U vindt dé integratie van internet en audio met het Amerikaanse merk SONOS. Daarnaast heeft Van Kapel een breed assortiment aan elektrische huishoudelijke apparatuur, waaronder topmerken als Atag, Bosch, Liebherr, Miele en Siemens.

Shoppen op afspraak
Na de deuren maandenlang gesloten te hebben moeten houden, is het nu weer mogelijk om de winkel op afspraak te bezoeken. "Private shopping betekent advies op maat en 100 procent aandacht voor de klant", aldus Corné van Kapel. "Via onze website of telefonisch kan een tijdslot worden gereserveerd voor een afspraak één op één." Hoewel Van Kapel de afgelopen maanden actief is gebleven met het verwerken van bestellingen via de webshop, is hij blij dat zijn klanten de zaak weer fysiek kunnen bezoeken. "De producten die wij verkopen wil je eigenlijk graag zien, vasthouden of beluisteren voordat je ze aanschaft. Dat geldt bijvoorbeeld voor de lampen die wij verkopen, maar nog sterker voor de video- en audioapparatuur. Online kun je niet testen hoe het geluid of het beeld is, dus vraagt dat om een demonstratie. Fijn dat die demo's nu weer mogelijk zijn." Tijd voor uw eigen Van Kapel moment? Plan uw afspraak!

Van Kapel Installatietechniek
Hugo de Grootstraat 118-136
015-2120817
info@vankapel.nl
www.vankapel.nl