Volkstuinencomplex Ypenburg, gelegen op de hoek Brasserskade / Rijswijkse Waterweg (Foto: Koos Bommelé)
Volkstuinencomplex Ypenburg, gelegen op de hoek Brasserskade / Rijswijkse Waterweg (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Volkstuinencomplex Ypenburg is geopend!

YPENBURG - Volkstuinencomplex Ypenburg, gelegen op de hoek Brasserskade / Rijswijkse Waterweg, heeft op 1 maart de deuren geopend voor mensen die graag een eigen plekje willen creëren om biologisch te tuinieren. Maar liefst veertig kavels met daarop houten huisjes inclusief veranda zijn nu te huur. Wees er snel bij, want er is veel animo voor!

De kavels van ongeveer 250 vierkante meter zijn reeds voorzien van huisjes met een afmeting van zo’n 6 bij 4 meter die gehuurd worden inclusief water en stroom. Alle huisjes zijn hetzelfde, om het volkstuinencomplex zo een strakke en luxe uitstraling te geven. Op de veranda kunt u heerlijk genieten van de rust die de omgeving u biedt, rekening houdend met de overige huurders op het complex.

In ontwikkeling
De kavels zijn nu al te huur, maar het complex is nog wel volop in ontwikkeling. Zo wordt binnenkort extra groen geplant en bestaat de mogelijkheid kleine kassen te plaatsen om langer door te kunnen tuinieren. Daarnaast wordt op het terrein later een verkooppunt gemaakt waar de volkstuinhouders hun verbouwde producten eventueel kunnen aanbieden.

Interesse
Heeft u interesse in een volkstuintje om heerlijk biologisch te tuinieren? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer om een kijkje te nemen op het complex en eventueel een kavel uit te kiezen. Zorg dat u er snel bij bent, want de helft van de kavels is inmiddels al vergeven.

Volkstuinencomplex Ypenburg
Brasserskade 241
volkstuinencomplex-ypenburg@outlook.com
06-13977257