Coronaproof housewarming party Juraini

NOOTDORP - Aankomende donderdag 11 maart houdt Juraini Ferary (27) met een verstandelijk beperking een coronaproof housewarming party op Doelen 11 van Buurtschap Craeyenburch van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Deze keer met Feest DJ Raini. Meeluisteren? Juraini maakt ook nog een housewarming uitzending op Juraini RadioFM die je kunt beluisteren op:
jurainiradiofm.listen2myshow.com/

Lezing Houd
polder Pasgeld open en groen!

RIJSWIJK - Natuurlijk Delfland organiseert op 9 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur een zoomlezing 'Houd polder Pasgeld open en groen!'

De polder Pasgeld is een gebied in Rijswijk aan de grens met Delft. Er zijn plannen om ook dit laatste open gebied vol te bouwen. Uniek en historisch landschap dreigen zo verloren te gaan. Natuurlijk Delfland, KNNV afdeling Den Haag en de werkgroep Pasgeld Natuurlijk werken samen om dit gebied open en groen te houden! Vraag de zoomcode aan via: medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com. De volgende vragen worden beantwoord: Waar ligt de polder Pasgeld, waarom is het de moeite waard om open te houden, wat is natuur in de polder, wat is de functie van de polder Pasgeld voor de omgeving? En wat kan eenieder doen om de polder Pasgeld Open en Groen te houden?

Thuis Theater

Delft - Helaas mag het Rietveld Theater nog steeds geen publiek in de zaal ontvangen. Daarom brengen zij het dit gezellige theater van Delft de huiskamers in met het Thuis Theater. Dit weekend is dat het Theatercafé; gastheer Pieter Jouke ontvangt de artiesten van de avond aan zijn bar en gaat met ze in gesprek voorafgaand aan hun optreden. Speciaal hiervoor creëerden zij een bar op het podium om de sfeer van het theater goed over te brengen. In samenwerking met het Weekendtheater zijn er dit weekend drie kindervoorstellingen per dag te zien. www.rietveldtheater.nl