Afbeelding
Foto:

JA-sticker plakken om folders te blijven ontvangen

PIJNACKER/NOOTDORP - Vanaf 1 maart geldt in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp de JA-sticker.

De invoering van de JA-Sticker houdt in dat het huidige systeem van verspreiding van ongeadresseerd drukwerk wordt omgedraaid. Dat betekent dat je niet meer automatisch ongeadresseerd reclamedrukwerk (o.a. folders) ontvangt. Om je vertrouwde folders te blijven ontvangen, plak je de kleine groene JA-sticker op je brievenbus. De JA-sticker is bijgevoegd bij deze krant. De JA-sticker is daarnaast ook te bestellen via spotta.nl of op te halen bij de gemeente, lokale supermarkten en de vestigingen van Bibliotheek Oostland (als die weer open zijn).

‘Verhaal op zaal’ biedt een digitaal kijkje in de nieuwe tentoonstelling 'Jingdezhen. 1000 jaar porselein.'

DELFT - Als de deuren van het museum eenmaal open mogen, kan men genieten van de nieuwe tentoonstelling 'Jingdezhen. 1000 jaar porselein.' Om nu alvast een kijkje te kunnen nemen organiseert Museum Prinsenhof Delft op donderdag 4 maart ‘Verhaal op zaal’, een digitale rondleiding door conservator Suzanne Klüver.

Tijdens deze 'tour' vertelt conservator Suzanne Klüver over de porseleinstad Jingdezhen aan de hand van bijzondere voorwerpen. Suzanne is zelf meerdere keren in Jingdezhen geweest en kan goed overbrengen hoe de stad voelt en zich beweegt. Ook vertelt zij ons verhalen over porselein die in China bekend zijn maar waar wij in de westerse wereld nog nooit van hebben gehoord. Na afloop van het Verhaal op zaal is er een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat aan Suzanne Klüver.

Aanvang 19.30 uur en het duurt tot 20.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan via www.prinsenhof-delft.nl.
Foto: Ivo Hoekstra

Foto: Ivo Hoekstra