Blue Birds en Den Hoorn jeugd sportmiddagen

DEN HOORN - SV Den Hoorn en Blue Birds hebben de handen ineengeslagen om de jeugd van Delft en omstreken in beweging te krijgen tijdens deze lockdown. Hun doel? Zoveel mogelijk kinderen vanachter de laptop of mobiel naar buiten krijgen.

Online lessen, online huiswerk en online met vrienden. Voor veel jeugd zien de meeste dagen er ongeveer zo uit. De coronamaatregelen maken dat ze deze wintermaanden niet of nauwelijks nog buiten komen, laat staan aan sport doen. Voetbalvereniging SV Den Hoorn en honk- en softbalvereniging Blue Birds Delft gaan deze verveling tegen! De komende dinsdagen zal er op het terrein van SV Den Hoorn aan de Zuidhoornseweg 4 een gratis sportprogramma worden aangeboden voor jeugd van 10 tot en met 15 jaar.

Activiteiten
De sportmiddag duurt van 16.00 uur tot 17.30 uur en is bedoeld voor kinderen die niet lid zijn van een vereniging of die bij hun eigen vereniging vanwege de lockdown niet kunnen sporten. Tijdens de sportmiddagen zal een groep vrijwilligers van beide verenigingen voetbal- en honkbalactiviteiten aanbieden. Uiteraard alles volgens de coronarichtlijnen die voor buitensport gelden, zo veilig mogelijk dus. Het enige wat kinderen zelf meenemen is een flesje water. Het is nodig dat kinderen vooraf worden aangemeld via lockdownsportnu@gmail.com. Geef daarbij naam, geboortedatum, een telefoonnummer waarop ouders/verzorgers deze middagen bereikbaar zijn door, en ook medische bijzonderheden. Reageer wel snel, want vol=vol!