Afbeelding
Foto:

Elly Dorresteijn (62)

Wat doet u vandaag in de Wippolder?
"Ik vind de supermarkt hier erg fijn, leuke winkel. Je wordt er ook altijd heel goed geholpen, dat mag ook wel eens gezegd worden. Dus als ik boodschappen nodig heb, haal ik die meestal hier. En ik zag dat ze een mooie aanbieding hadden, dus ik dacht even snel naar de winkel."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"Het eerste wat mij te binnen schiet is iets van mijn vrijwilligerswerk. Ik werk bij een telefooncentrale voor ouderen en ik kwam er dus achter dat de oudste dame die daar werkt eenennegentig jaar is! Daar stond ik zo van te kijken, super gaaf!"

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"De Oostpoort vind ik het mooiste plekje in Delft, maar eigenlijk is alles in het centrum mooi. Ik heb ook een tijdje in een museum gewerkt, in de binnenstad. Ook daar kwam ik erg graag."

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
"Een idool heb ik niet zozeer, maar als ik iemand moet kiezen ga ik voor André van Duin. Hij lijkt mij een onwijs gezellig persoon. Mensen die zo vrolijk en positief overkomen, dat trekt mij. Negativiteit is er al genoeg! Kijk, ik hoef geen thee met hem te drinken, maar een keertje gratis naar zijn voorstelling, dat lijkt me leuk!"

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
"Dit weekend komt mijn zus gezellig op visite. Verder zal ik veel bij mijn vriend zijn. Hij woont in een prachtig historisch gebouw in het centrum, met uitzicht over de grachten. Ik vind het heerlijk om daar, met hem, tijd door te brengen."