Webinar Warm door de Winter

DELFT - 015 Duurzaam, het samenwerkingsverband tussen het Platform Energietransitie Delft en energiecoöperatie Deelstroom Delft, organiseert woensdag 3 februari van 20.30 uur tot 21.30 uur een webinar over het isoleren van de eigen woning.

De belangrijkste stap naar een gasloze toekomst is te zorgen dat je zo min mogelijk energie gebruikt. Eén van de maatregelen die je kan nemen is te zorgen dat je de buitenschil van je woning – vloer, gevels en dak – zo goed mogelijk isoleert.
Natuurlijk hangt het af van wanneer je woning gebouwd is of er bijvoorbeeld een spouw gemetseld is en hoe dik de isolatie in die spouw is, maar we laten aan de hand van voorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn.
Ben je benieuwd naar oplossingen, een indicatie van de kosten en de subsidiemogelijkheden? Meld je aan voor de webinar via www.015duurzaam.nl
Onder leiding van Arthur Hilgersom, architect en duurzaamheidsadviseur, word je wegwijs gemaakt in de wereld van isoleren en ventileren. We hebben deskundigen uitgenodigd om uw specifieke vragen te beantwoorden, de antwoorden zenden we na de webinar toe.

Delftse ‘Houd me vast’ cursus gaat van start

DELFT – Delft voor Elkaar start het nieuwe jaar met een nieuwe reeks van de cursus ‘Houd me vast”. De 8-weekse cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten waarbij je samen met je partner werkt aan het verbeteren van je relatie.

‘Houd me vast' cursus is gebaseerd op de Emotionally Focus Therapie (EFT), een erkende en effectieve relatietherapie. Samen met je partner ga je 8 x 2 uur aan de slag om ruzies te verminderen en meer begrip te krijgen voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat een diepere emotionele verbinding. Je leert de negatieve patronen te doorbreken en de onderliggende emoties en behoefte te herkennen. Door middel van een gelijknamige boek en gespreksoefeningen geven twee erkende EFT relatiecoaches jou en je partner de handvaten. De kosten voor deze cursus zijn 46 euro. De bijeenkomsten vinden plaatst op: 7, 14, 21 en 28 april, - 12, 19 en 26 mei, 2 juni. Wil je meer informatie of je aanmelden? Dit kan bij Relatie coaches Senaida Husaric en Mahasta vd Kooij-Dawarpanah via s.husaric@kwadraad.nl en m.dawarpanah@kwadraad.nl of trainingen@delftvoorelkaar.nl. Bel je liever? Dit kan via 015- 760 0200. Delft voor Elkaar is een samenwerkingsverband van de organisaties Haaglanden Beweegt, Kwadraad, MEE ZHN en Participe Delft op het gebied van sociaal werk en bewegen. Samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zetten onze professionals zich in voor sociaal veilige, draagkrachtige en gezonde wijken. Gezamenlijk doel is dat iedere Delftenaar in beweging komt en kan meedoen in de samenleving.