Maurice en Huib van schildersbedrijf Baptiste
Maurice en Huib van schildersbedrijf Baptiste Foto:

Schildersbedrijf Baptiste focust op kwaliteit

NOOTDORP - Een kwart eeuw geleden, in 1995, begon Huib Baptiste het nu bekende schildersbedrijf Baptiste. Zijn zoon Maurice is al sinds zijn zeventiende in het bedrijf en inmiddels een drijvende kracht. Hij is dan ook degene die de zaak zal voortzetten.

Hiervoor heeft Maurice inmiddels alle certificaten en diploma's behaald. "Als gecertificeerd leerbedrijf krijgen jonge beginnende schilders ook de kans om bij ons een vast contract te realiseren", vertelt Huib Baptiste. "In samenwerking met het ROC Mondriaan en de SBB wordt hier hard aan gewerkt. Leerling-schilders kunnen te allen tijde informeren of er nog een plek is in ons bedrijf."

Werkzaamheden
Al met al is schildersbedrijf Baptiste het bedrijf met gediplomeerde vakschilders die alle voorkomende werkzaamheden als stuc- en schilderwerk, behang- en spuitwerkzaamheden voor u realiseert. "Wij beschikken over alle moderne bedrijfsmaterialen, zodat we ook de meest ingewikkelde onderhoudsprojecten kunnen uitvoeren. Vanuit onze vestigingsplaats Nootdorp is het heel makkelijk om in de omliggende gemeenten ook schilderwerk te verrichten. Inmiddels mogen wij zeer tevreden zijn met een grote klantenkring. Ieder werk van groot tot klein is weer een nieuwe uitdaging, en met grote inzet, drive en de beste materialen maken we van ieder werk weer wat moois."

Informatie
Wilt u meer weten over het bedrijf en de mogelijkheden? Kijk dan op www.schildersbedrijfbaptiste.nl voor meer informatie, bel 015-3106940 / 06-51228218 / 06-83531067 of stuur een e-mail naar schildersbedrijfbaptiste@kpnmail.nl.