Voor het kopen en hervullen van cartridges, printers en printbenodigdheden bent u bij Cartridge Corner op het juiste adres
Voor het kopen en hervullen van cartridges, printers en printbenodigdheden bent u bij Cartridge Corner op het juiste adres Foto:

Cartridge Corner ook tijdens lockdown open

DELFT - Cartridge Corner is meer dan de naam doet vermoeden: naast dat er inkt- en tonercartridges gekocht en hervuld worden, kunt u in de winkel ook terecht voor al uw andere printerbenodigdheden en de printservice. Ook tijdens de lockdown!

Nu veel mensen niet op kantoor werken, is het geen overbodige luxe dat Cartridge Corner aan de Krakeelpolder 44 gewoon open is. "We merken dat er naast bedrijven nu ook veel particulieren printen", vertelt eigenaar Hans van Dijk. "Die werken natuurlijk al een tijdje veel meer thuis en zijn op zichzelf aangewezen, ook wat printen betreft. Vooral tijdens de eerste thuiswerkperiode was er daarom veel vraag naar printers. Maar we zien het ook aan de verkoop en het hervullen van de cartridges. We bieden zowel inkt- als tonercartridges aan: niet alleen de originele versies, maar ook een wat goedkopere huismerk. En die kunnen we ook weer vullen, als ze na verloop van tijd leeg raken. Dat is beter voor het milieu dan elke keer maar nieuwe verpakkingen te kopen. Het reinigen en vullen doen we met de modernste apparatuur, zodat we de beste kwaliteit te kunnen bieden." Mensen die in deze tijd liever niet in winkels komen, kunnen de producten ook thuis laten bezorgen. "We hebben een afhaalpunt en zijn Pakketshop van GLS, maar kunnen onze eigen producten ook bezorgen. Op www.cartridgecorner.nl hebben we verschillende manieren staan waarmee u daarover contact kunt opnemen."

Printservice
Normaalgesproken biedt de winkel ook een print- en kopieerservice, maar vanwege de coronamaatregelen werkt dat nu even anders. "Maar als mensen toch iets willen laten printen of kopiƫren, kunnen ze hun bestanden per mail sturen naar info
@cartridgecorner.nl. Dan zorgen wij dat het geprint wordt en kan het later opgehaald worden."