Kijk waar je loopt in Delftse binnenstad!

DELFT - Elk jaar organiseren de natuurverenigingen van Delft in de wintermaanden zes lezingen over natuuronderwerpen. Elke tweede donderdagavond van de maand in de Papaver. Helaas konden ze door Corona al een aantal lezingen niet door laten gaan. Maar ze gaan het nu via internet doen, als next-best-oplossing. U kunt de lezing dus thuis op uw computer volgen.

Margreet Hogeweg zal met deze lezing aantonen dat de natuur, in levende en in fossiele vorm, ook in de Delftse Binnenstad volop aanwezig is. Je moet er alleen oog voor hebben. Zij laat je zien waar je kijken moet met vele voorbeelden uit Delft. Na deze lezing loop je heel anders door onze mooie stad. Blijf wel uitkijken voor lantaarnpalen en val niet in de gracht!

Aanmelden
De lezing wordt georganiseerd door IVN Delft en Vogelwacht Delft. Aanmelden kan via de website van IVN-Delft https://www.ivn.nl/afdeling/delft/activiteiten/kijk-waar-je-loopt-in-delftse-binnenstad-je-kijkt-je-ogen-uit . Na aanmelding ontvangt u een inlogcode. Op de avond zelf kun je vanaf 19.45 uur inloggen. De lezing begint op donderdag 14 januari om 20.00 uur en duurt met vragenrondje na afloop tot ongeveer 21.00 uur.