Jeugd start weer met trainen

DELFT - Na de laatste training van zaterdag 19 december is de winterstop ingegaan. Maar, op zaterdag 9 januari zal de jeugdafdeling van D.V.V. Delft weer starten.

Na de traditionele winterstop is het weer tijd om aan de slag te gaan. Ondanks dat Covid-19 nog steeds tot enige beperkingen leidt, weerhoudt dat de jeugd niet om weer actief aan de slag te gaan.

Seizoen
Zaterdag 9 januari is de aftrap voor de teams om weer te gaan trainen en het seizoen verder te brengen. Het bestuur en de leden hopen uiteraard dat er weer snel wedstrijden mogen worden gespeeld en dat ouders weer langs de lijn de spelers kunnen aanmoedigen.

Proeftraining
Heb je als speler interesse om te trainen bij D.V.V. Delft, kom dan gerust langs voor enkele proeftrainingen. Voor meer informatie neem contact op met de Technisch Jeugdcoördinator via technischezaken-jeugd@dvvdelft.nl

Jeugdvoorzitter
De jeugdcommissie deelt u ook mede dat Robert van den Bosch, in verband met drukke werkzaamheden, zijn taak als jeugdvoorzitter met onmiddellijke ingang heeft neergelegd. De jeugdcommissie betreurt dit ten zeerste maar heeft alle begrip voor zijn genomen besluit. De commissie dankt hem voor de vele tijd die hij als jeugdvoorzitter van D.V.V. Delft in de club heeft gestoken en zal zich intern beraden over zijn opvolging.