Afbeelding
Foto:

Boekentips voor op je verlanglijstje

Het is een vreemde tijd, de meesten van ons zitten thuis. Misschien is dit wel een moment om een goed boek te lezen of om een boek aan iemand cadeau te geven.

Boekhandel Kempers uit Delft heeft voor ons een selectie gemaakt van boeken die eventueel geschikt kunnen zijn voor op jouw verlanglijst.

In corontaine
Het boek genaamd 'In corontaine' van cabaretier Youp van 't Hek bevat zelfgeschreven verhalen en columns over veelbesproken momenten uit het jaar 2020.

Overdag bang en 's avonds dronken
In 'Overdag bang en ’s avonds dronken' spookt schrijfster Sylvia Witteman door een verdeeld huis, en probeert ze er met humor het beste van te maken.

Midwinter
Het boek genaamd 'Midwinter' is geschreven door Suzanne Vermeer. Dit is een spannend verhaal en gaat over een groep vrienden die zich voorbereiden op de skitocht van hun leven. De vrienden zijn alleen totaal niet voorbereid op wat hen te wachten staat.

De avond is ongemak
Uitgevers wereldwijd strijden om de rechten op 'De avond is ongemak' wat geschreven is door Marieke Lucas Rijneveld. De roman, die de International Booker Prize won, werd ook nog lovend besproken in The New York Times.

De Genesis Sleutel
Altijd spannend en misschien toch wel echt gebeurd? Antropoloog Jeroen Windmeijer (1969) weet feit en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar te verbinden en is de Dan Brown van de Lage Landen.

De zilverboom – Lucinda Riley
Een statig landgoed, duistere familiegeheimen en een verloren verleden. Door de auteur van succesboek 'De zeven zussen'.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding