Afbeelding
Foto:

ANDERHALVE METER SESSIES IN THEATER DE VESTE

Theater de Veste brengt in juni/juli de 1,5 Meter Sessies. Unieke programma's voor een klein, intiem gezelschap. Als deze crisis iets laat zien, dan is het hoe fijn het is om live samen te komen en te genieten van kunst en cultuur. Hieronder lichten we er 3 – nog niet uitverkochte – sessies uit.

De Sekszusjes – vr 19 juni om 19.30 en 22.00 uur
Niet plat, maar goudeerlijk en kwetsbaar. De Sekszusjes Krista en Marcelle Arriëns, werden in één klap beroemd door hun gelijknamige online programmareeks op YouTube. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. Ze voeren de kwetsbare gesprekken die ze zelf in hun tienerjaren zo hebben gemist.

Het Filosofisch Café: de wetenschap achter meditatie – do 25 juni om 20.00 uur
Het lijken twee totaal verschillende werelden. Terwijl er in de wetenschap gewerkt wordt aan feitelijk bewijs, lijkt meditatie op niets anders gestoeld dan onderbuikgevoelens. We duiken in de bewezen wetenschappelijke effecten van meditatie met topneuroloog Steven Laureys. Met vooraf een live meditatiesessie om het zelf te ervaren! Een programma van StudiumGenerale TU Delft en Theater de Veste.

Laura van Dolron zo 5 juli om 19.30 en 22.00 uur
Theater op z’n allerpuurst. Theatermaker Laura van Dolron komt met een intieme versie van haar succesvoorstelling ‘Liefhebben’. In haar hoofd, in haar hart, in haar omgeving en in de wereldgeschiedenis zoekt Laura van Dolron naar mensen die ons kunnen leren wat liefhebben is. Meer informatie vind je op theaterdeveste.nl