Afbeelding
Foto:

RIETVELD THUIS THEATER

Je kunt weer op bezoek bij het Rietveld Theater! Dit is echter nog kleinschalig dus wij brengen ook graag hun initiatief Rietveld Thuis Theater onder jouw aandacht.

Mooie voorstellingen, tegen betaling bij jou thuis op de bank. Op deze manier krijgen artiesten weer volop de gelegenheid om te spelen én hiervoor betaald te krijgen. Tegelijk kun jij genieten van live theater en muziek; heerlijk relaxt vanaf de eigen bank.
Hoe werkt het? Op rietveldtheater.nl vind je een overzicht van alle voorstellingen van de komende periode en kun je kaartjes per voorstelling kopen. Via een gratis abonnement op hun kanaal op YouTube (Rietveld Theater Thuis) kun je met een kaartje vervolgens via een live stream de voorstelling bekijken. De artiesten treden op vanuit de eigen huiskamer of op het podium van het Rietveld Theater. Via een chat is interactie tussen de artiest en bezoekers mogelijk.

Behalve dat liefhebbers hun wekelijkse of maandelijkse portie theater krijgen, wil het Rietveld Theater met dit initiatief artiesten helpen om de coronacrisis door te komen. De opbrengst van de kaartverkoop gaat grotendeels (70%) naar de artiest. De overige 30% van de opbrengsten gaan naar technici en het theater. Een mooi voorbeeld van cultureel ondernemerschap!

Meer informatie vind je op rietveldtheater.nl