Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Het Doelenplein

In de binnenstad van Delft vind je het bekende Doelenplein. Niet alleen gezellig om overheen te slenteren, maar vooral ook leuk om hapje te eten of om een drankje te doen.

Op het Doelenplein in de binnenstad van Delft valt veel te zien en te beleven. Wist je bijvoorbeeld dat het Doelenplein vooral 's zomers een belangrijke functie heeft? Dan wordt het plein gebruikt voor terrasjes voor de vele nabijgelegen eetgelegenheden. En dat is nog niet alles, want ook in de Doelenplein garden raak je niet uitgekeken. Een prachtige stukje groen, heerlijk om doorheen te wandelen en een frisse neus te halen.
Eetgelegenheden
Dat er van alles op het Doelenplein te beleven is, is geen geheim. Het is daarom ook zeker niet gek dat je ook voor de lekkerste hapjes op het plein in de Delftse binnenstad moet zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke pizza bij Pizzeria Ristorante La Fontanella, of een vorkje bij HANNO- groots café? En dat is nog lang niet alles! Want het heerlijke GRK&ZO staat ook voor je klaar. Hetzelfde geldt ook voor LEF Restaurant & Bar Delft. Voor de beste films moet je bij het Filmhuis Lumen zijn.

Kortom, er is hoop te zien en veel te beleven op het Doelenplein in Delft.