Oliebollencup bij Full Speed

DELFT - Speel jij in de jeugd en heb je zin om een paar uur lekker te voetballen na de Kerst? Schrijf je dan snel in en wordt de nieuwe Oliebollenkampioen van D.S.V. Full Speed!

Wanneer en voor wie?
Op woensdag 30 december vindt het Oliebollentoernooi plaats bij D.S.V. Full Speed van 11.30 uur tot 14.00 uur. Natuurlijk op het fijne kunstgras.

Categorieën
Tijdens het oliebollentoernooi wordt gespeeld in twee categorieën. De eerste categorie bestaat uit de JO-7, -8 en -9. De tweede categorie is voor de JO-10, -11 en -12.

Schrijf je nu in!
D.S.V. Full Speed regelt een leuk toernooi met natuurlijk meer dan genoeg oliebollen om het een heus oliebollentoernooi te maken. Maar ze weten graag vooraf op hoeveel deelnemers ze kunnen rekenen om goede voorbereidingen te kunnen treffen. Dan kunnen ze ook een goede teamindeling maken. Om die reden is het verplicht om je eerst even in te schrijven.

Hoe?
Inschrijven kan heel makkelijk, namelijk gewoon door een email of appje te sturen naar de eigen trainer of coach. Op de website is meer informatie te vinden over het toernooi en de inschrijving.

Ouders
Enne, ouders die dit lezen: Vergeet het niet aan je kinderen te vertellen hè! Want zo een leuke dag willen ze vast niet missen deze vakantie.