Afbeelding
Foto:

Warenmarkt Delft verplaatst naar de Markt

DELFT - In verband met verwachte drukte in Delft op zaterdag 19 december 2020 zal de warenmarkt verplaatsen naar de Markt.

Dit besluit is mede tot stand gekomen na overleg met de Gemeente Delft. Op die plaats is er meer ruimte beschikbaar voor klanten zodat die gemakkelijker hun boodschappenkunnen halen. Klanten kunnen hun waren kopen vanaf circa 8.00 uur tot 17.00 uur. Als gevolg van de huidige coronamaatregelen zijn alle foodkramen aanwezig. Helaas zijn non-foodartikelen niet verkrijgbaar. Op de markt staan verwijsborden, zodat u gemakkelijk uw favoriete kraam kunt vinden. Op markten op donderdag 24 en 31 december zullen eerder stoppen met verkopen. De markten zullen om 16.00 uur in plaats van 17.00 uur sluiten.

Online kerstconcert voor jonge kinderen

DELFT - Beleef woensdag 23 december om 10.00 uur veilig thuis het vrolijke kerstconcert van Krulmuziek met je peuter of kleuter.

De kinderen zingen, spelen en dansen mee met FĂ©lice, Hester en Sebastiaan van Krulmuziek vanuit de eigen huiskamer. Het wordt een heerlijk muzikaal feestje met de fijnste klassieke kerstmuziek en -liedjes voor kinderen van 1 tot 6 jaar en hun ouders. Tickets zijn te koop via webshop.krulmuziek.nl en kosten 10 euro per huiskamer. Je ontvangt de dag vooraf de zoomlink met uitleg per e-mail.






De AfhaalBieb is open

DEN HOORN - Alle Bibliotheken zijn tot en met 19 januari 2021 gesloten. Maar goed nieuws: de AfhaalBieb is open!

Laat je door de bieb verrassen of reserveer zelf titels. Op de website www.debibliotheekdeplataan.nl staat precies omschreven hoe de AfhaalBieb werkt. Na de aanvraag gaan ze zo snel mogelijk voor je aan de slag. Normaal gesproken ligt je boekenpakket (met 5 titels) binnen 24 uur voor je klaar in de bibliotheekvestiging. Je ontvangt een mail met een tijdslot van een kwartier waarin je het pakket kunt ophalen. Heb je nog materialen thuis? Dan worden deze automatisch verlengd tot de Bibliotheken weer open gaan. Kom je boeken terugbrengen en je hebt geen tijdslot? Dan kan dit buiten via de inleverbox, wel buiten openingstijden. Goed om te weten: je kunt alleen materialen reserveren die in de bieb aanwezig zijn, dus niet reeds uitgeleende boeken.