De laatste pakjes op de eettafel van de Sint
De laatste pakjes op de eettafel van de Sint Foto:

PLUS Bomenwijk steunt de Sint

DELFT - De Lindenborg en De Witte Linde zijn twee wooncomplexen voor 55+ bewoners. Sommige van hen zijn nog maar net die leeftijdsgrens gepasseerd, maar veel bewoners zijn al ouder en een groot gedeelte woont alleen. En wat wil nu het toeval? In de tijd dat Sint en Pieten in Delft zijn, verblijft de Sint ook hier. Marcel Schungel, de eigenaar van de PLUS supermarkt in deze wijk vond dat zo’n leuk gegeven dat hij Sint voorstelde alle oudere bewoners van een chocoladeletter te voorzien. En zo gebeurde. Pieten bezorgden bij alle bewoners een heerlijke letter in de hoop dat ook zij in deze rare tijd toch een leuke pakjesavond mochten beleven.

Warenmarkt Delft

DELFT - In verband met verwachte drukte in Delft op zaterdag 19 december 2020 zal de warenmarkt verplaatsen naar de Markt. Dit is mede tot stand gekomen na overleg met de Gemeente Delft.

Op die plaats is er meer ruimte beschikbaar voor klanten zodat die gemakkelijker hun boodschappen kunnen halen. Klanten kunnen hun waren kopen vanaf circa 8.00 uur tot 17.00 uur. Alle kramen zijn aanwezig. Op de toegangen naar de markt komen verwijsborden, zodat u gemakkelijk uw favoriete kraam kunt vinden. De markten op donderdag 24 en 31 december 2020 zullen om 16.00u in plaats van 17.00u sluiten.

sc Delfland - Mondkapjes ontwerpwedstrijd

DELFT - Woensdag 16 december krijgen vijf winnaars hun zelfontworpen mondkapjes uitgereikt.

De ontwerpwedstrijd werd georganiseerd om het draagvlak voor de mondkapjes in de school te vergroten. Een onverwacht groot aantal deelnemers deed mee en het was nog een hele klus om uit de inzendingen de vijf mooiste ontwerpen te kiezen. De winnaars ontvangen tijdens een feestelijk prijsuitreiking ieder vijf mondkapjes met hun eigen ontwerp uitgereikt. Van het mooiste mondkapje (eerste prijs) wordt een veel grotere oplage gemaakt. Eigenlijk is iedere deelnemer een winnaar. Alle deelnemers krijgen sowieso één mondkapje bedrukt met hun eigen ontwerp mee naar huis.