De Zeeuw & Zeeuw 'The Challenges' actie is van start gegaan
De Zeeuw & Zeeuw 'The Challenges' actie is van start gegaan Foto:

Kwaliteit en service bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft

DELFT - Zeeuw & Zeeuw Kia Delft aan de Schieweg 53 heeft een breed assortiment aan Kia wagens. Sinds kort heeft de autodealer een nieuwe actie met uiteenlopende kortingen.

Zeeuw & Zeeuw is een begrip in de regio, het is de grootste Kia dealer in de omgeving. Het bieden van service, kwaliteit en aanbod staat bij deze zaak hoog in het vaandel. "De sfeer in de zaak is bij ons het meest belangrijk, dit moet altijd goed in orde zijn", vertelt Elgin Herfst, vestigingsmanager van Zeeuw & Zeeuw Delft.

Acties
Van 1 november tot 31 december heeft Zeeuw & Zeeuw een selectie aan kortingen op de voorraadmodellen, de kortingen zijn zeer uiteenlopend: "Wij hebben kortingen lopen van 500 tot en met 4000 euro, dit varieert op verschillende modellen. Zo hebben wij de Picanto, Ceed, X-Ceed, Niro, en de volledig elektrische E-soul. Op deze auto zit een tijdelijke korting van 2000 euro." Daarnaast is de de nieuwe Kia Sorento beschikbaar voor een proefrit, dit is een hybride auto. Volgend jaar is dit hybride model beschikbaar in een plug-in variant. De Sorento heeft een trekvermogen van 1650 kilo en een vanaf-prijs van 45.995 euro. Verder heeft het bedrijf een aanbod aan facelift modellen in de showroom staan.

The Challenges
Zeeuw & Zeeuw heeft bekende Nederlanders uitgedaagd om mee te doen aan speciale opdrachten. Zo gaan BN'ers als Shirma Rouse en Howard Komproe de uitdaging aan. Deze video's zijn iedere week te zien op de kanalen van Zeeuw & Zeeuw.

Maatregelen
Ondanks het coronavirus is er nog steeds een mogelijkheid om de showroom te bezoeken. "Wij doen er alles aan om de veiligheid van de klanten te waarborgen en te werken volgens de maatregelen", zegt Elgin.

zeeuwenzeeuw.nl
015 256 0879




De nieuwe Kia Sorento is te vinden bij Zeeuw & Zeeuw