Afbeelding
Foto:

Kringloopmarkt

SCHIPLUIDEN - Zaterdag 10 oktober is er in Schipluiden weer een kringloopmarkt. De markt is van alle markten thuis. De markt wordt elke tweede en vierde zaterdag van de maand gehouden in het Jeugdhuis, Kasteellaan 2636 HW in Schipluiden van 10.00 uur tot 14.00 uur. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud voor de Dorpskerk, meer informatie www.protestantschipluiden.nl, kringloop@protestantschipluiden.nl of 06-13679843 / 06-19933104.

Creatief op afstand

DELFT - De vaste deelnemers van bezoekerscentrum Dock van Delft die last hebben van lichte dementie deden dinsdag mee aan creatieve workshops in de ateliers van Bacinol.

Vooraf genoten ze op uitnodiging van de kunstenaars van koffie met gebak op de terrasboot van Huszar. Op gepaste afstand van elkaar. Dat wel. Daarna gingen ze los. Airbrushen bij Joost Konings, keramiek maken bij Ellen Rijsdorp, microscopie bij Wim van Egmond, collages maken bij Edith Bons en schilderen bij Rob van Es. De sfeer was top: "Ik heb nooit eerder geschilderd. Dit ga ik vaker doen", riep deelneemster Hanny.