Een 'tropical waves' keukenwand van Visualls
Een 'tropical waves' keukenwand van Visualls Foto:

Btw-korting bij Visualls Keukenwanden!

DELFGAUW - Krijg je een nieuwe keuken of is je keukenachterwand aan vervanging toe? Dan zit je goed bij Visualls, dé leverancier van originele achterwanden voor iedere keuken. Momenteel geldt bovendien een mooie woonmaandactie.

"Mensen willen graag vernieuwen en iets bijzonders maken van hun keuken", vertelt Johan Meijer van Visualls. “Tot enkele jaren terug kon dat hooguit door de tegeltjes of het werkblad te veranderen, maar bij ons kun je echt alle kanten op. Bij ons niet alleen de keuze uit een groot aantal kleuren en prints, maar klanten kunnen ook zelf een afbeelding of idee aandragen. Zo wordt een unieke en persoonlijke keuken gecreëerd.”

Praktisch
Een Visualls keukenachterwand is niet alleen fraai, maar ook heel praktisch. “Ze zijn makkelijk schoon te maken, en er komen geen voegen aan te pas. Monteren kan direct op de kale muur of zelfs op bestaand tegelwerk. Een achterwand is dus ook ideaal bij de renovatie van een keuken. Voor mensen die het monteren toch niet helemaal zien zitten hebben wij een team van ervaren vakmensen die dit kunnen verzorgen. Zo heb je nergens omkijken naar."

Actie
De woonmaand is weer begonnen, wat betekent dat klanten de gehele maand oktober kunnen genieten van 21% Btw-korting op alle keukenachterwanden! Geïnteresseerd, maar nog niet zeker over wat je wilt hebben? De medewerkers van Visualls kunnen je met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche uitstekend adviseren. "Wij maken vooraf een impressie met de foto van de keuken of de 3D-tekening van de keukenwinkel om te laten zien hoe een bepaalde achterwand zal staan." De showroom van Visualls, aan de Distributieweg 6 in Delfgauw, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zie voor meer informatie www.visualls.nl en voor inspiratie www.facebook.com/visualls.