Afbeelding
Foto:

Attie Boks (65)

Wat doet u hier vandaag in het centrum?
"Ik ben op zoek naar winterschoenen. Ik zat de denken aan een laarsje. En verder ben ik eigenlijk thuis in de tuin aan het werk. Dus ik ga echt puur alleen even op schoenenjacht en dan weer door in de tuin, we moeten het er van nemen nu het droog is."

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
"Toch wel de binnenstad. Vooral zo rondom de Markt vind ik het heel mooi."

Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
"Ik las vanmorgen dat Donald Trump en zijn vrouw positief op Corona zijn getest. Nou moet ik zeggen dat ik niet zo fan ben van meneer Trump. Het verbaasde mij wel dat hij op twitter zei dat hij in isolatie gaat. Tijdje geleden zei hij nog dat hij het allemaal onzin vindt, maar hij gaat nu wel in isolatie. Dus misschien is hij daar een beetje op teruggekomen."

Wie zou u nog wel eens willen ontmoeten?
"Het klinkt misschien heel gek, maar ik zou Sinterklaas wel een keer willen ontmoeten. Ik heb in het onderwijs gezeten en het Sinterklaasfeest was toch altijd wel iets heel speciaals. Maar ook als ik terugkijk naar mijn eigen jeugd, het was gewoon altijd een fijne tijd. Ik ben wel bang dat we het feest straks helemaal niet meer vieren. Er is nu natuurlijk zo veel ophef over, wat ik ook wel weer begrijp, maar ik zou het wel heel jammer vinden."

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
"Ik hoop, als het weer het toelaat, dat we de tuin kunnen afmaken En verder niet zo veel spannends hoor. Lekker thuis koffie drinken."