Burgemeester Marja van Bijsterveldt en wethouder Karin Schrederhof namen eerder al een kijkje op het buitensportterein (Foto: Koos Bommelé)
Burgemeester Marja van Bijsterveldt en wethouder Karin Schrederhof namen eerder al een kijkje op het buitensportterein (Foto: Koos Bommelé) Foto:

Maak kennis met buitensport!

DELFT - Vorig jaar is Buitensportvereniging Durf officieel opgericht. Na een periode van hindernissen bouwen, hard werken en de baankeuring, zijn dit jaar de officiële trainingen gestart. Tijd voor een officiële opening!

Op 10 oktober vindt de officiële opening plaats. Tijdens deze openingsdag kan je de hindernisbaan uitproberen, technieken aanleren, een knopenclinic volgen en horen wat de Durf-leden nog meer organiseren. Kom dus langs om kennis te maken! In verband met de nieuwe corona-maatregelen is het programma in twee delen opgesplitst om zodoende iedereen de gelegenheid te geven om langs te komen. Er is een maximum van 40 mensen voor beide onderdelen. Wil je ook kennismaken met Durf? In verband met de coronamaatregelen vragen zij je te registeren via het inschrijfformulier op www.buitensportdurf.nl. Hiermee kunnen zij de maatregelen afstemmen op de aanmeldingen en tevens dient de registratielijst als corona-contactlijst. De openingsdag vindt plaats op het trainingsterrein aan de Brasserskade 234. Starten is mogelijk om 13.45 uur en 15.30 uur.