Kapsalon Mienis is modern ingericht in industriële stijl. (Foto: PR)
Kapsalon Mienis is modern ingericht in industriële stijl. (Foto: PR) Foto:

Het team van Kapsalon Mienis staat zes dagen per week voor u klaar

Delft – Dames, heren en kinderen, iedereen is welkom bij de grootste en gezelligste kapper van Delft: Kapsalon Mienis. Al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres, maar nog steeds even vernieuwend.

Het is even wennen. Kon je tot voor kort nog gewoon zonder afspraak bij Kapsalon Mienis binnenlopen, tegenwoordig is het, vanwege de overheidsregels rondom corona, echt nodig om een afspraak te maken. Toch blijft Kapsalon Mienis haar principes trouw om zo toegankelijk mogelijk te zijn. “Daarom maken we een afspraak maken zo eenvoudig mogelijk”, aldus eigenaresse Erica Wiegman. U kunt telefonisch reserveren door te bellen met tel. 015-2140 177, maar we zijn ook bereikbaar via Whatsapp. Stuur dan een bericht naar tel. 06-58 95 74 66. Aangezien wij ons aan alle regels houden om u veilig van dienst te kunnen zijn, verwachten wij dat ook van onze bezoekers. Maak daarom geen afspraak als u ziekteverschijnselen hebt en kom zoveel mogelijk alleen.” Bij twijfel kunt u altijd even bellen om de afspraak te annuleren of te verplaatsen. Meer dan 53 jaar was Kapsalon Mienis te vinden aan de Spoorsingel. In die tijd heeft de kapsalon bekendheid gekregen onder vele Delftenaren. Sinds begin dit jaar is Mienis verhuisd en de kapsalon is nu gevestigd aan de Roland Holstlaan 20, tegenover winkelcentrum In de Hoven. “Een ideale plek”, vindt Erica. “Zowel onze kapsters als onze klanten vinden het heel prettig dat we nu op de begane grond zitten. Bovendien is deze locatie heel goed bereikbaar en beschikken we over ruime parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt.”

Passie en vakmanschap
Wat zeker niet veranderd is, is de passie en het vakmanschap waarmee Erica en haar team het kappersvak uitoefenen. In de ruime, moderne, in industriële stijl ingerichte kapsalon kun je terecht voor alle denkbare haarbehandelingen. Knippen, kleuren of krulbehandelingen, het aanbrengen van extensions, het kan allemaal. En natuurlijk kun je bij Kapsalon Mienis ook terecht voor een bijzonder kapsel voor speciale gelegenheden en huwelijken. Bovendien voorzien de professionele kapsters je ook van goed advies en, als je daar voor openstaat, verrassende ideeën. “We volgen alle trends op de voet”, verzekert Erica. “Want we zoeken steeds naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Daarom durven we wel te stellen dat vrijwel elke wens op haargebied wel mogelijk is. We laten ons graag uitdagen!” Kapsalon Mienis is zes dagen per week geopend: Op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 19.30 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 13.30 uur. Bel of app voor een afspraak!