DELFT - SEP heeft afgelopen zondag het publiek getrakteerd. Op eigen veld werd WIK met 6-2 verslagen. Marco van Blitterswijk maakte er drie.

- Dat was een lekker middagje...
"Dat kan je wel zeggen. Het was een echte wedstrijd. WIK speelde goed, maar wij legden ook een goede pot op de mat. Uiteindelijk viel de score nogal hoog uit, doordat we conditioneel sterker waren dan zij."

- Hebben jullie daar specifiek op getraind?
"Ja, we hebben geen zomerstop gehad en zijn blijven doortrainen. Nu merken we dat we vroeg in het seizoen al erg fit zijn."
- Is het extra lekker dat je er drie maakt?
"Het is natuurlijk altijd leuk om op die manier belangrijk te zijn voor het elftal, maar we doen het samen en uiteindelijk gaat het om de punten."

- En dan nu verder zonder publiek...
"Dat is erg jammer, maar ik denk dat het wel begrijpelijk is. SEP is een echte vereniging waarbij er veel publiek op onze wedstrijden afkomt. Hierbij slepen ze ons er op sommige lastige momenten ook doorheen. Dat is vervelend, maar andere ploegen hebben daar net zozeer last van. Hopelijk is alles snel weer normaal, want hoewel ik blij ben dàt we nog kunnen voetballen, blijft spelen voor publiek toch het leukste."