SCHIPLUIDEN - Schipluiden maakte zaterdag indruk door met 5-2 van DUNO te winnen. Dit resultaat stelde trainer Benjamin van der Zwan uitermate tevreden.

- Een goed begin...
"Het was inderdaad een mooi begin en nog in de wedstrijd tegen mijn oude club ook. Het is altijd lekker om bij de competitiestart te winnen. Als dat dan op deze manier lukt, is dat extra mooi."

- Zag je hem aankomen?
"De voorbereiding was wat wisselvallig. We speelden met 3-3 gelijk tegen HVC'10, maar verloren van Maasdijk. In de beker speelden we twee keer gelijk, omdat we nauwelijks tot scoren kwamen."
- Dat was zaterdag anders...
"Inderdaad, al moet ik zeggen dat het wel wat geflatteerd was. De eerste helft ging aardig op, maar op een gegeven moment moest DUNO komen en toen gaven ze ruimte weg. Gelukkig wisten we de kansen die er in de voorbereiding niet in gingen, nu wel te benutten."

- Wat verwacht je van het seizoen?
"Als we niet te veel met blessures te maken krijgen, hebben we een heel leuk elftal. Kampioen zullen we waarschijnlijk niet worden, maar we kunnen zeker leuk meedoen. Eerst moeten we maar eens kijken hoe we het zondag bij MVV'27 toen. Dat is een stugge ploeg, waar we het traditioneel lastig mee hebben."