Oliveo begint dit seizoen als zaterdagvierdeklasser tegen FC Zoetermeer. Aanvoerder Leon Woutersen blikt vooruit.

- Dat is even anders...
"Dat is het zeker. Na zo lang stilzitten is het ontzettend fijn dat de competitie weer begint. We hebben de keuze gemaakt om op zaterdag te gaan spelen en tot nu toe bevalt dat goed, ook al is het niveau nogal lager."

- Wat bevalt er zo goed?
"Je hebt nu echt de zaterdag als clubdag: je komt op de club, kijkt bij de jeugd en speelt je wedstrijd met wat meer publiek. Daarnaast is het, ondanks de corona, ook na de wedstrijd lang gezellig. Dat zal als we van het virus af zijn alleen maar leuker worden."
- Jullie zijn favoriet...
"Ik denk dat we zeker voor het kampioenschap moeten gaan. Dat geldt misschien nog wel meer voor het tweede elftal. Voetballend zal het niveau van de tegenstanders wat minder zijn en ik denk dat we ervoor moeten zorgen dat we vroeg scoren. Verder zijn we nu al erg fit en kunnen we hopelijk ook op dat gebied het verschil maken."

- Hoe bevalt jullie trainer?
"Hartstikke goed. Edwin Vurens heeft natuurlijk een mooi verleden als speler en zit er wat minder dicht op dan Jeroen Hoefnagel. Gedurende de voorbereiding vorderde, verwacht hij steeds meer van ons. Daarbij helpt hij ons met anekdotes en trucjes uit zijn eigen carrière verder."