Horecaliefhebber Roy Engelen runt de Delftse vestiging
Horecaliefhebber Roy Engelen runt de Delftse vestiging Foto:

Kom gezellig eten bij Verhage Delft

DELFT - Recentelijk heeft de Verhage aan de Foreestweg in Delft haar deuren geopend.

Dit nieuwe pand van Verhage is in juli geopend. Deze vestiging wordt gerund door Roy Engelen, horecaliefhebber en Delvenaar. Hiervoor heeft Roy gewerkt in de bakkerswereld, maar had altijd al de ambitie om voor zichzelf te beginnen. 30 jaar geleden begon de Verhage met een pand op Rotterdam-Zuid, tegenwoordig zijn er maar liefst 43 zaken op verschillende locaties door het land. Sinds kort dus ook in Delft.

Locatie
Deze Verhage vestiging is gevestigd aan het voormalige pand van snackbar centrum West, waar Peet van der Werf 52 jaar lang met veel plezier heeft gewerkt. Om het pand om te toveren naar een Verhage is het van top tot teen aangepakt. De zaak is voorzien van een geheel nieuwe en huiselijke uitstraling.

Genoeg keus
Bij de Verhage in Delft is er genoeg keus, zo kan je hier lunchen en dineren voor een scherpe prijs. Ook is het menu hier erg divers: zo kan je genieten van hamburgers, frites, berenklauwen, club sandwiches, luxe broodjes, tosti's, patat stoofvlees en meer. Verder is er ook een breed assortiment aan desserts. Zo zijn er bijvoorbeeld luxe milkshakes, afgetopt met slagroom en Monin chocoladesaus.Maar is er ook koffie met softijs, karamel, slagroom en meer.

Openingstijden
Kan je inmiddels al niet meer wachten om hier een hapje te komen te eten of om wat te komen drinken? Kom dan gauw langs! De Verhage aan de Foreestweg is dagelijks geopend van 11.30 uur tot 21.30 uur.

Verhage Foreestweg
Van Foreestweg 112
015 212 4614
www.verhage.nu