Afbeelding
Foto:

Zonnen en gezelligheid bij Nancy's Sun!

DELFT - Begin dit jaar opende Nancy Bosman haar eigen zonnestudio Nancy's Sun aan de Vrijheidslaan. Voor haar een droom die uitkwam.

Helemaal onbekend is Nancy niet met het vak. Haar dochter Chelsey werkte al in meerdere zonnestudio's in de omgeving en zij helpt ook regelmatig in de studio van haar moeder. Wat Nancy zo aantrekt in het vak? “Dat is toch vooral het contact met de mensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal.”

Ergoline
Nancy's Sun beschikt over een aantal verschillende Ergoline zonnebanken met verschillende intensiteit. “Zo kun je langzaam opbouwen. Van lage intensiteit met de Ergoline 700, naar midden met de Ergoline 800 en 1100, tot hoog met de Ergoline 1600. Ook hebben wij nu de Ergoline Prestige Lightvision in de studio. Deze staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED's verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresultaten door de verhoogde zuurstofproductie." Nancy kan jou goed adviseren welke bank voor jou geschikt is. "Ook hebben we verschillende crèmes van het merk Devoted. Geschikt voor allerlei soorten huidtypen. Ze bevatten bovendien een bruiningsversneller en een anti-aging systeem.”

Actie!
In de maand september heeft Nancy's Sun een leuke actie. Kom de hele maand september zonnen en maak kans op een fles Sahara Jewel ter waarde van 99 euro. Hoe het werkt? Als je komt zonnen ontvang je een lootje met daarop een getal. Op 1 oktober zal Nancy een lootje trekken en daarmee de winnaar bekend maken. "Hoe vaker je komt zonnen, hoe meer kans je maakt!"

Openingstijden
Nancy's Sun is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kom gerust eens langs voor 20 minuten zon én een gratis kopje koffie!