DHC dames 1 speelt eredivise

DELFT - Bij tafeltennisvereniging DHC gaat het eerste damesteam komend seizoen in de eredivisie spelen, onder leiding van een nieuwe trainer.

Oud-bondscoach van het Nederlands damesteam Hans Lingen zal tevens aantreden als trainer. Naast het geven van trainingen zal hij Olga, Samenda. Jisiwei en Annika, de dames van het eerste team, ook coachen en begeleiden bij de uit- en thuiswedstrijden. Eind juli kwam hij tijdens het trainingskamp helemaal naar Tischtennis-Schule Grenzau in Duitsland gereden, om de dames gemotiveerd te zien tafeltennissen. DHC is erg vereerd dat Lingen het enthousiasme en de ambitie in de dames zag en dat hij het avontuur met hen wil aangaan!

Sponsor
Ook is het damesteam onlangs een mooie sponsorovereenkomst gesloten, waardoor de dames een aantal prachtige sportoutfits hebben mogen uitzoeken. "We verwachten hier flink indruk mee te maken op onze tegenstanders in de eredivisie!" Wil je de dames volgen in hun eredivisie-avontuur? Kijk dan op hun eigen website: www.eredivisie.tafeltennisdhc.nl