S.V. Den Hoorn met drie A-selectieteams

DEN HOORN - Bij S.V. Den Hoorn gaat men in het komende seizoen met drie A-selectieteams in de competitie spelen.

Het eerste elftal van de vereniging is ingeloot voor de eerste ronde van het officiƫle KNVB beker toernooi. Het is een unicum voor de vereniging. Het eerste senioren team komt, net als de afgelopen jaren, in de eerste klasse B uit. Het tweede seniorenteam moet juist een stapje terug doen als B-selectie. Nieuw dit seizoen is het team onder de 23 jaar, dat in de nieuwe competitie gaat spelen. Het team is gelijk al hoog in de tweede divisie ingedeeld. Het team wordt die jaar gezien als het tweede A-selectieteam.
Het derde A-selectie team is het eerste juniorenteam dat, net als vorig jaar, als Onder-19 in de derde divisie gaat spelen. Opvallens is dat alle drie de teams in de nieuwe competitie onder anderen uitkomen tegen het Delftse D.H.C.

Damesvoetbal
Op dit moment komt Vrouwen 1 uit in de tweede klasse. Het is een jong en ambitieuze selectie met een aantal zeer talentvolle speelsters. Voor seizoen 2020-2021 is de club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, die de uitdaging aan wil gaan om de speelsters van vrouwen 1 & 2 verder te ontwikkelen op hun route naar succes. Dit moet uiteraard wel gepaard gaan met behoud van de clubcultuur.

Meer informatie
De indelingen van de andere teams zijn te lezen op de website. Hier staan tevens de trainingstijden- en gegevens. Kijk voor deze informatie op www.svdenhoorn.nl