Afbeelding
Foto:

Lekker!

Het succes van het nagerecht bij je favoriete restaurant, dat heerlijke biertje op het terras van je stamkroeg, het eerste hapje van dat gebakje van je eigen banketbakker, die nieuwe outfit die je vond bij die leuke winkel, die mooie plant of dat prachtige boeket bij je favoriete kiosk, net dat slimme keukengerei vinden, dat speciale kaasje met die ene chutney, dat mooie sieraad, die nieuwe telefoon, survival-gear, die vloer, juist die goeie plaat, het stukje gemoedsrust óf nèt de vakman vinden die je helpt: Een kleine opsomming van wat je allemaal tegenkomt op de Burgwal en de Brabantse Turfmarkt, al lopend en rondkijkend onder die prachtige bomen!

Wat daar nog bijkomt is het gevoel dat je voor diversiteit gewoon op je fiets kan stappen en ‘m óók nog dichtbij parkeren kan. En dat-ie, als we een beetje rekening houden met elkaar, daarna ongeschonden en rechtop nog in het blauwe vak staat. Klaar voor de weg terug naar thuiskomen!

En zeker met dat heerlijke weer van de afgelopen dagen kunnen we wel stellen dat we in Delft eigenlijk tal van unieke plekken hebben. Je moet ze alleen weten te vinden!