Delft Vertelt!

DELFT - Bij een voorstelling van Delft Vertelt vertellen een aantal min of meer bekende Delftenaren hun eigen waargebeurde verhaal. Dat kan een verhaal van lang geleden zijn, of een gebeurtenis van vorige week. Een komisch verhaal of juist een verhaal dat tot nadenken stemt. De dertiende editie wordt een bijzondere, want voor het eerst wordt het een voorstelling in de open lucht!

En er is nog een reden dat deze editie afwijkt van de andere voorstellingen. Ze willen het publiek ook nog een beetje een vakantiegevoel meegegeven. Daarom zijn er, naast de gebruikelijke Delftse verhalen, nu ook een aantal verhalen van Delftenaren op vakantie. Tijdens de voorstelling ga je op reis naar Amerika, Rusland, Spanje en Israël.

Vertellers
Op zondag 2 augustus vindt de voorstelling plaats op het Schuttersveld van 15.00 uur tot 16.30 uur. Vertellers zijn deze keer Geert van Poelgeest, Cees van Laren, Bram Hoestra, Kees van Velzen en Gerard Jellema. Wat komt er allemaal voorbij? Nou, een hardloopwedstrijd in politiek gevoelig gebied, avonturen achter het ijzeren gordijn, één dag als echte cowboy, een vader als held in de Spaanse burgeroorlog en hoe een popfestival iemands leven veranderd heeft. De muziek wordt deze keer verzorgd door singer-songwriter Fabian, wiens hart in de blues ligt, maar die nu een meer zomers Spaanstalig repertoire zal laten horen. Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar het Prinsenkwartier. Op beide locaties worden uiteraard de corona-richtlijnen aangehouden. Kijk voor meer informatie op www.rietveldtheater.nl/delft-vertelt