Kom langs en vier het mee!
Kom langs en vier het mee! Foto:

Het Wasmachinehuis heropent feestelijk!

DELFT - De afgelopen tijd is bij het Wasmachinehuis hard gewerkt om de winkel te voorzien van een nieuwe uitstraling. Vrijdag 24 juli is de feestelijke opening. Kom langs en vier het mee!

Het Wasmachinehuis kiest met de verbouwing voor een frisse insteek, een nieuw logo en een vernieuwd winkelconcept: vertrouwd en huiselijk met een persoonlijke benadering. Dankzij de verbouwing kunnen ze in de showroom meer laten zien op het gebied van inbouw, maar natuurlijk ook wasmachines en andere vrijstaande witgoedapparaten. De winkel staat bekend om haar goede service en reparaties. Het Wasmachinehuis streeft ernaar u op een volgende werkdag al te kunnen verblijden met een huisbezoek om de problemen op te lossen.

Korting
Tijdens de feestelijke heropening kunt u genieten van een glaasje bubbels en heerlijk gebak van Banketbakkerij Stoffer. Bent u een van de eerste tien aanwezigen? Dan profiteert u ook nog eens van vijftig euro korting!

De showroom op het Noordeinde 54 is - ook nu al - geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Bel voor meer info 015-2120424 of kijk op www.wasmachinehuis.nl.