Sprokkelkunst: natuurcreaties maken met je kind

DELFT - Verwonder je. Over alles wat je ziet. Takken, eikels, kastanjes, bladeren, veertjes, bloemen. Maak er een kunstwerk van, samen met andere kinderen en geef dan je creaties terug aan de natuur!

Op 5 augustus vindt deze natuuractiviteit plaats, van 10.00 uur tot 12.00 uur en is bedoeld voor ouders of opvoeders met kinderen van 5 tot 12 jaar. Verzamelen gebeurt bij Knus en parkeren kun je het beste doen op P1 van de Delftse Hout, Zavelpad 3.

Tickets
Een ticket kost 10 euro en geeft toegang voor een volwassene met twee kinderen. Wil je heel graag deelnemen, maar kan dat op dit moment financieel niet? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar info@iederal.nl. Aanmelden en meer informatie vind je allemaal via iederal.nl. Wil je met meer kinderen komen? Neem ook dan even contact op via info@iederal.nl.

Iederal
Sprokkelkunst wordt georganiseerd door iederal. Iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen - ook voor kinderen -, zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land. Meer weten? Kijk op iederal.nl