Nationale hockeykampen op Ring Pass

DELFT - De Nationale (Top-)hockeykampen worden van 20-24 juli georganiseerd bij Ring Pass. Het kamp staat onder leiding van een (Jong-)Oranje speler, of een speler uit de hoofdklasse.

Op de Ring Pass worden twee kampen georganiseerd: het hockeykamp en het tophockeykamp. Bij het hockeykamp ben je zeventig procent van je dag aan het hockeyen, maar staan er ook andere leuke sporten en activiteiten op het programma. Er is bijvoorbeeld een groot luchtkussen aanwezig! Tijdens het tophockeykamp wordt er de hele dag gehockeyd en krijg je elke dag een clinic, masterclass of analyse. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers kun je het beste uit jezelf halen. De kampen staan onder leiding van hockeyspelers van jong oranje, internationale ,

Indeling
De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, maar natuurlijk ook bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9.30 uur en zijn afgelopen om 16.30 uur.

Veiligheid
Veiligheid en gezondheid staan bovenaan. Daarom worden de adviezen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd. Zoals het er nu uitziet kunnen de zomerkampen gewoon doorgaan. Mocht de situatie veranderen, dan volgt er een volledige restitutie van het deelnamegeld.Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven op www.nationalesportkampen.nl. Wees er snel bij, want de inschrijvingen gaan hard!