Lunch bij Odensehuis

DELFT - Sinds kort is Odensehuis de Linde weer elke dinsdag geopend. Op 30 presenteren de vrijwilligers er een warme, vers bereide lunch.

Odensehuis de Linde is een inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met geheugenklachten of (beginnende) dementie. Maar ook mantelzorgers, belangstellende buurtbewoners en senioren die behoefte hebben aan contact zijn van harte welkom voor een kopje koffie, een luisterend oor of deelname aan een activiteit. Op 30 juni is iedereen van twaalf uur tot half 2 welkom voor een fijne lunch. De kosten bedragen 3,50 euro.
Om de deelnemers zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus zijn maatregelen genomen in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.
Elke dinsdag tussen 10 uur en half 12 is er bij Odensehuis de Linde een vrij inloopmoment. Op dinsdagen kunnen bezoekers tussen half 2 en 3 uur deelnemen aan een activiteit. Ook kunnen bezoekers aanschuiven bij de lunch. Voor elk onderdeel geldt een maximum aantal deelnemers. Odensehuis heeft elke maand een leuk thema. De maand juli staat in het teken van ‘naar buiten en ontmoeten’. Samen met kinderboerderij Tanthof wordt een mooie activiteit voorbereid.
Aanmelden voor de lunch op 30 juni kan bij Anita van der Drift via anita@odensehuisdelindedelft.nl of telefonisch via 06-29333221